MŠ Komenského Náchod

Mateřská škola, Náchod, Komenského 301

Včeličky

Do této třídy jsou přijaty děti věkově mladší. Zaměřujeme se na hudbu – dovednost čistého zpěvu skupinově i sólově, zvládání rytmizace s pohybem, poznávání hudebních nástrojů apod. Také dopoledne neopomíjíme rozvíjení vzdělávacích činností – pohybových, pracovních i výtvarných, předmatematických, rozumových. Uskutečňujeme i výlety za poznáním přírody v okolí MŠ.

Učitelky:

Mgr. Sabina Vavřenová, Irena Horvatová

Novinky

Září – Vítáme vás všechny ve školce, milé děti a rodiče!

Začíná září a s ním nový školní rok. Děti se seznámí s kamarády, nově příchozí s řádem a pravidly školky, třídou, hračkami či pomůckami, a také s paní učitelkou Sabinkou a Irenkou, které se na děti už velmi těší. Spoustu času si budou samozřejmě hrát, zpívat, tvořit a tancovat.

Schůzka rodičů se koná ve čtvrtek 12.9.2024 v 15.00 hodin ve třídě Včeliček. 🐝

Doufáme, že budete spokojení a přicházet/odcházet s úsměvem na tváři.

Červen

Krásné počasí je konečně tu, léto se blíží. Nejvíce času tak budeme trávit venku. Budeme se vydávat na delší procházky či drobné drobné výlety do okolí – na zvířátka, zámek, odlehlejší hřiště, louky nebo do lesa. U toho budeme objevovat a pozorovat vše kolem nás – rostliny, stromy, drobný hmyz a jiná zvířata, dopravní prostředky, dopravní značky a bezpečnost v dopravě.

Prohlížejte své děti každý den od klíšťat. Pro ochranu kůže můžete dát dítěti do šatny opalovací krém.

03.06.2024 – Emergency day na Masarykově náměstí 🚑

05.06.2024 – Hasičská zbrojnice 🚒

Červen plný sluníčka a radosti přejí paní učitelky Evička a Sabinka

Květen

V tomto měsíci mají svátek naše milované maminky, a proto si budeme o nich náležitě povídat (jaké jsou, proč je máme rádi a jak jim pomáháme) a připravíme si pro ně besídku plnou překvapení. V druhé polovině května se budeme zase připravovat na návštěvu v ZOO (poznávání exotických zvířat 🦁🦓🦒🐒🐫…).

14.05.2024          Besídka pro maminky

23.05.2024          Zoo Dvůr Králové nad Labem

Láskyplný květen přejí paní učitelky Evička a Sabinka